Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Büntetőjogászok képes leírás - Rendőr, rendőrség.tlap.hu
részletek »

Büntetőjogászok - Rendőr, rendőrség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendorseg.tlap.hu » Büntetőjogászok
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda

Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda

A Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda 1993. január 1-jén alakult meg. Alapítói: dr. Bárándy György dr. Bárándy Péter dr. Gábor László dr. Kománovics Ibolya dr. Zamecsnik Péter 1995. óta tagja az irodának: dr. Galli István és dr. Karsay Ferenc. Időközben dr. Zamecsnik Péter és dr. Kománovics Ibolya kiváltak, helyükre dr. Bárándy Gergely és ifj. dr. Gábor László kerültek. Az iroda vegyes praxist folytat, az elmúlt 18 évben több, országosan ismertté vált büntetőügyben láttak el a tagok védelmet, illetve igen jelentős polgári ügyekben peres és nemperes képviseletet. Az iroda fennállása alatt több mint 50 ügyvédjelöltet nevelt fel, akik közül többen ma már ismert és megbecsült tagjai az ügyvédi társadalomnak.

Berecz Ügyvédi Iroda

Berecz Ügyvédi Iroda

Dr. Berecz Sándor a Jogi Egyetemet 1988-ban fejezte be. Az egyetem elvégzése után bírósági fogalmazóként, majd bírósági titkárként dolgozott. A szakvizsgát követően 1992-ben a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja lett. 1992-től kezdődően ügyvédként dolgozik. 1999. januárjában megalapította a Berecz Ügyvédi Irodát. Anyanyelvi szinten beszél oroszul. Mint oroszul beszélő ügyvéd jártasságot szerzett külföldi ügyfelekkel való speciális ügyvédi tevékenységben.

dr. Balázs László Tibor

dr. Balázs László Tibor

A büntetőjog a jog azon ága, amely meghatározza azokat a közösségellenes bűncselekményeket amelyek tanúsítása esetén az elkövetőt büntetőjogi felelősségre vonják és megbüntetik. A büntetőjog önálló jogág. Büntető ügyvéd választása, aki képviseli a büntetőeljárás folyamán, komoly és kritikus döntés élete jövője szempontjából.

dr. Batki Pál

dr. Batki Pál

Az ügyvédi pályán nagyapámat követem, és praxisomban követni szeretném azt a minőséget, amit az emlékében élő hagyomány megkövetel. A pályát ügyvédjelöltként kezdtem, majd az Igazságügyi Minisztériumban dolgoztam európai uniós, később pedig nemzetközi büntetőjogi területen. A saját ügyvédi irodámat 2008-ban nyitottam meg. Bár sokan sokféleképp vélekednek az ügyvédség társadalmi szerepéről, én ügyvédi munkám során azt tapasztalom, hogy a lelkiismeretesen végzett ügyvédi tevékenység az egyik legfelelősebb, és leghasznosabb társadalmi hivatás. Ha mi, ügyvédek jól végezzük a dolgunkat, akkor emberi sorsokon tudunk javítani, ádáz konfliktusokat tudunk elsimítani, és van hogy vissza tudjuk adni emberek hitét az igazságban. Ha nem is tudunk mindig segíteni, ügyvédi felelősségünk, hogy ezt úgy képviseljük ügyfelünk előtt, hogy az jogkeresésében őt megnyugtassa, és megóvja benne a törvények tiszteletét. Az ügyvédi praxis mellett 2006 óta oktatok jogot magyarul és angolul az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán, 2008 óta pedig a Jogi Szakvizsgabizottság cenzoraként büntetőjogból, illetve büntető-eljárásjogból vizsgáztatok.

dr. Janicsák Tímea

dr. Janicsák Tímea

2005 januárja óta dolgozom a büntetőjog területén Pest és vonzáskörzetében. Eddigi tapasztalataim alapján az a meglátásom, hogy rendkívül fontos, hogy az, akit bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak és a nyomozó hatóság első alkalommal hallgatja ki, tisztában legyen azzal, hogy milyen jogai és kötelezettségei vannak a büntetőeljárás során. Lényeges, hogy milyen tartalmú vallomást tesz a legelső alkalommal, amikor érdemben nyilatkozik arról a cselekményről, ami a gyanúsítás tárgya, ugyanis a bíróság a tárgyaláson a legelső érdemi vallomást értékeli a legnagyobb súllyal. Azon változtatni a későbbiekben is lehet természetesen, de a módosítás indokának ésszerűnek és életszerűnek, illetve egyéb adatokkal összhangban lévőnek kell lennie, különben a bíróság azt figyelembe venni nem fogja. A gyanúsítottnak körültekintően kell tehát eljárnia, ami nem könnyű, különösen akkor, ha az illető ilyen helyzetben még sohasem volt és nincs felkészülve a nyomozó hatóság részéről érkező pszichés nyomásra sem.

dr. Vidákovics Béla Zsolt

dr. Vidákovics Béla Zsolt

Nincsenek sablonos helyzetek és sablonos megoldások. Mivel ezt az oldalt olvassa az Ön helyzete sem mindennapi. Ha tisztában szeretne lenni lehetőségeivel, a várható következményekkel, a lehető legjobb eredményt akarja elérni, akkor Önnek gyakorlott ügyvéd jogi tanácsaira, ügyvédi képviseletére van szüksége. Ön ismerteti velünk a tényeket, mi elemezzük, értékeljük az esetét, majd előkészítjük az ügyét, hogy kihozhassuk belőle a legkedvezőbb eredményt. Ön ellát minket minden szükséges információval, mi pedig felkészítjük az eljárásra, képviseljük érdekeit. A bírósági perek minden esetben feszültséggel járnak az emberek számára, de Ön mivel felkészült, tisztában van a jogaival és a lehetőségeivel nyugodtabban állhat az eljárás elé, nem érhetik meglepetések. Határozott ügyvédi képviselettel segítjük végig a peres eljárások minden szakaszán, minden helyzetben számíthat ránk, nem engedjük el a kezét. Szakszerű jogi tanácsok birtokban rengeteg pénzt és időt takaríthat meg Önnek és családjának. Forduljon a témában jártas ügyvédhez!

Lupovici Ügyvédi Iroda

Lupovici Ügyvédi Iroda

Az Ügyvédi Iroda vegyes praxist folytat, polgári ügyekben peres és nemperes képviseletet, büntetőügyekben védelmet lát el, emellett klasszikus ügyvédi tevékenységet is folytat, többek között cégalapítással, cégmódosítással, illetve ingatlan adásvételi szerződések lebonyolításával foglalkozik, jogi tanácsot ad és okiratot szerkeszt ügyfelei részére, mindezt megfizethető árakon. Ügyvédi irodánk Budapest frekventált részén Újbuda központjában az Allee Center tőszomszédságában található. Tevékenységünk középpontjában az ingatlanjog, a társasági jog, a cégjog, a polgári jog és a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű, naprakész szakmai ismeretekkel és több éves gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk a munkajog, a családjog és a kártérítési jog területén is.

Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda

Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda

A Nyári és Korsós Ügyvédi Iroda tevékenységi területei kiterjednek a büntetőjog és a polgári jog szinte teljes vertikumára, így magánszemélyek és gazdasági társaságok jogügyleteire, a családjog, a munkajog, valamint ingatlannal, örökléssel, ajándékozással kapcsolatos jogi ügyekre, a kártérítési jogra, az adójog és pénzügyi jog szakterületére, továbbá polgári jogi és büntetőjogi képviselet ellátására, illetve közreműködik az eljárások során. Az iroda minden jogásza általános jelleggel készíti az ingatlanokhoz kapcsolódó, valamint a cégalapítási és módosítási szerződéseket. Komplex képviselet, adósságkezelés. Az ügyvédi iroda munkáját a jogi ügyekben - szükség esetén - könyvvizsgáló, ingatlanforgalmi szakértő, baleseti mechanizmuselemző szakértő, orvos szakértő, pszichiáter, műtárgy- óra-ékszer értékbecsléssel foglalkozó szakértő segíti.

Petrovics Ügyvédi Iroda

Petrovics Ügyvédi Iroda

Ha Önnek vagy cégének jogi képviseletre vagy jogi tanácsra van szüksége, kérem keressen minket bizalommal a jobb oldali elérhetőségek valamelyikén. Az Iroda az alábbi jogi területeken vállal megbízást: Polgári jogi ügyek: ingatlan-, tulajdonjogi-, örökösödési- és egyéb ügyek Büntetőjogi ügyek Gazdasági- és cégjogi ügyek: alapítás, módosítás, felszámolás, gazdasági társaságok jogi képviselete Munkajogi ügyek Tevékenységi körünk elsősorban Budapestre és Pest megye keleti részére terjed ki, de az egész Ország területén vállalunk megbízásokat.

Hirdetés
Székely Ügyvédi Iroda

Székely Ügyvédi Iroda

Bűncselekmény elkövetésével vádolják? Szabálysértési eljárás indult Ön ellen? Teljes körű képviselet nyújtunk sértetti és gyanúsítotti oldalon a büntetőeljárás bármely szakaszában. Irodánk kiemelten foglalkozik: testi sértés, garázdaság, önbíráskodás, okirat hamisítás, vagyon elleni bűncselekmények, különösen lopás, rablás, sikkasztás, csalás, gazdasági bűncselekmények, közlekedési büntetőjog. Védőügyvéd, büntetőjogász, büntetőjogi ügyvéd, büntető ügyvédet keres? A Székely Andrea Ügyvédi Iroda az Ön rendelkezésére áll! Őrizetbe vétel, előzetes letartóztatás esetén azonnali segítség!

Sziller Büntető Ügyvédi Iroda

Sziller Büntető Ügyvédi Iroda

Sziller Büntető Ügyvédi iroda kiemelt szakterülete a büntetőjog. A büntetőjogon belül a kiemelten a gazdasági, erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel foglalkozunk. Védő és büntetőügyvédeink megbízás esetén az eljárás teljes hosszában jogi képviseletet látnak el sértettek vádlottak és tanuk esetében. Büntető ügyvédi irodánk Budapesten található, de az ország teljes területén vállalunk büntető ügyeket. Kérjen időpontot kötelezettségek nélkül az elérhetőségeink egyikén: Telefon: 36 30 868 3560 e-mail: titkarsag@drsziller.hu

Tuti menü