Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Igazságügyi szakértés képes leírás - Rendőr, rendőrség.tlap.hu
részletek »

Igazságügyi szakértés - Rendőr, rendőrség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendorseg.tlap.hu » Igazságügyi szakértés
Keresés
Találatok száma - 5 db
dr. Horváth Róbert - Természetvédelem

dr. Horváth Róbert - Természetvédelem

Dr. Horváth Róbert Természetvédelmi Igazságügyi Szakértő vállal igazságügyi és természetvédelmi szakértői feladatokat az ország bármely részén. Tanulmányok: 2004. PhD doktori cím szerzése - Debreceni Egyetem, Biológia tudományok, populációbiológia - (summa cum laude), száma 50/2004.PhD, (értekezés: Madárfajok és közösségek állományváltozásai az Aggteleki Nemzeti Park területén). 2004. Miskolci Egyetem - terület- és településfejlesztési menedzseri diploma (kitűnő), száma: 61-GT/2004. (szakdolgozat: Tapasztalatok az agrár-környezetvédelmi program Szatmár-Beregi mintaterületén). 1995. ELTE Budapest - zoológus szakosító diploma (kitűnő), száma: 80/1995. (szakdolgozat: A vízirigó Magyarországon) 1992. JATE Szeged - biológia tanári diploma (jó), száma: 9/1992. (szakdolgozat: A vízirigó táplálkozásának vizsgálata az Északi-középhegység területén) 1986. Ho Si Minh Tanárképző Főiskola, Eger - biológia-földrajz szakos tanári diploma (jó), száma: 157/1986. (szakdolgozat: A Bükk-hegység madárvilága).

Igazságügyi Szakértők adatbázisa

Igazságügyi Szakértők adatbázisa

Igazságügyi szakértők adatbázisa - Ma Magyarországon a vonatkozó jogszabályok alapján igazságügyi szakértői tevékenységet döntő többségében az erre feljogosított - ebben a névjegyzékben szereplő - természetes személyek és gazdasági társaságok, illetve e célra létesített igazságügyi szakértői intézmények végezhetnek.

Lovász és társa Kft. - Közlekedés

Lovász és társa Kft. - Közlekedés

A Lovász és társa Kft Gépjármű Mérnök és Igazságügyi Szakértői Iroda közúti közlekedési balesetek elemzésével, gépjármű károk felvételével, meghatározásával, ügyintézésével foglalkozik. Megbízható, határidőre elkészülő szakértői véleményekkel, készséggel állunk rendelkezésére bíróságok, rendőrség, ügyészségek, biztosító társaságok, ügyvédi irodák munkatársai és más leendő ügyfeleink számára.

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) alapításának éve 1996. Az igazságügyi szakértői kamaráról szóló 1995. évi CXIV. törvény hozta létre az igazságügyi szakértői kamarákat, 1996. április-június hónapban megalakult a nyolc területi kamara. Az igazságügyi szakértői kamara köztestületként a törvény által meghatározott közfeladatokat látja el, önkormányzatban nyilvántartott tagsággal rendelkezik és feladatait önigazgatás útján teljesíti. Az igazságügyi szakértői működésről szóló törvényt az Országgyűlés a 2005. május 23-i ülésnapján fogadta el. (2005. évi XLVII. tv. az igazságügyi szakértői tevékenységről), melyhez több miniszteri rendelet is kapcsolódik, a szakértővé válásról, a szakértői alapképzésről, a szakértői igazolványokról, a testületi véleményadásról. A Kamara védi a szakértők érdekeit, tekintélyét, országos jelentőségű, illetve a területi kamarák hatáskörét meghaladó ügyekben képviseli tagjait és testületeit. A MISZK és a területi kamarák jogi személyek, köztestületek. A MISZK hatásköre a Magyar Köztársaság területére terjed ki. Meghatározza az igazságügyi szakértői tevékenység általános szabályait, meghatározza az igazságügyi szakértői kinevezés és működés általános és elvárható szakmai alapkövetelményeit, gondoskodik a szakértői tevékenység tartalmi követelményeinek meghatározásáról.

Seratus Ingatlan Tanácsadó Igazságügyi Szakértő Kft.

Seratus Ingatlan Tanácsadó Igazságügyi Szakértő Kft.

Cégünk 1991-ben alakult, az országban az elsők között álltunk ügyfeleink rendelkezésére teljes körű ingatlantanácsadással, a beruházás előkészítéstől az értékesítésig. Társaságunk azóta is folyamatosan fejlődve és tevékenységi körét bővítve működik. Tevékenységünket 1991-ben kezdtük a Seratus Vagyonértékelő Rt. néven, amely jelenlegi tevékenységünkön kívül foglalkozott felszámolással is. 2001-re az ingatlantanácsadó ágazat dinamikus fejlődése szükségessé tette, hogy ezt a szolgáltatási kört továbbiakban egy önálló cégbe szervezzük. Az ágazat önállóvá válása után, a megnövekedett igényekre adott válaszként jelentősen bővítettük szakértő kollégáink létszámát és eszközparkunkat. Társaságunk neve 2008-ban Seratus Ingatlan Tanácsadó Igazságügyi Szakértő Kft-re bővült, mivel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium IRM/IKSZFO/1106/2008 sz. határozattal az igazságügy szakértői névjegyzékbe felvette a következő szakterületekre: ingatlan értékbecslés, beruházás, beruházás lebonyolítás, építésgazdaság, építésszervezés, építéstechnológia.

Tuti menü