Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánnyomozás képes leírás - Rendőr, rendőrség.tlap.hu
részletek »

Magánnyomozás - Rendőr, rendőrség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendorseg.tlap.hu » Magánnyomozás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Baráth és Partnerei magánnyomozás

Baráth és Partnerei magánnyomozás

A magánnyomozás kifejezést manapság szinte mindenki hallotta már. De azt kevesen tudják, hogy nagyon sok magánnyomozással kapcsolatos felkérés egy számítógép mögött kerül megoldásra. A magánnyomozóknak ugyanis olyan adatbankokhoz van elérésük, amik sok esetben elegek egy-két ügy megfejtéséhez. De ha egy magánnyomozás alkalmakor terepmunkára is szükség van, akkor fontos, hogy profi teamet keressünk fel a feladatra. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség weblapján lehetősége adódik ajánlatot kérni magánnyomozás témában.

Haiszky Ernő Zoltán

Haiszky Ernő Zoltán

Tevékenységünk egyik legfontosabb alapelve, hogy objektíven, kifejezetten az ügyfél igényeinek és érdekeinek megfelelően kínálja az információk megszerzésének lehetőségét és az azokhoz kapcsolódó jogi jellegű problémáinak megoldási lehetőségeit. A honlap kialakításánál ügyeltünk a tiszta és logikus tagolásra, figyelemmel mindkét szakmában jelenleg mérvadó trendekre és igényekre. A nyelvezet megválasztásánál két szempontot tartottunk szem előtt. Egyrészt fontosnak tartottuk, hogy minden érdeklődő megfelelő információhoz jusson, ugyanakkor ügyeltünk arra is, hogy a közérthetőség keretein belül maradva az általános tájékozódás és érdeklődés igényeit is kielégítsük.

Hangya Gábor

Hangya Gábor

Magyarországon a magánnyomozást jelenleg a 2005.évi CXXXIII. törvény szabályozza, ebben világosan le vannak írva a magánnyomozó jogai, kötelességei és lehetőségei. A törvényi szabályozás nem sok teret ad a magánnyomozók számára, hiszen gyakorlatilag annyi joga van mint bármelyik állampolgárnak,mégis sok dolog van amiben a magánnyomozó különbözik az átlagembertől. Először is rendelkezik megfelelő szakmai képesítéssel és gyakorlati tudással, amely a megbízások sikeres teljesítésének elengedhetetlen feltétele. Jobb esetben sok ügyön van már túl, amelyből a megszerzett tapasztalatokat szintén kamatoztatni tudja, szemben az átlagemberrel, aki életében valószínűleg először került bele egy bizonyos élethelyzetbe. A jó magánnyomozó rendelkezik kellő kreativitással, problémamegoldó képességgel, pszichológiai ismeretekkel, elemző-értékelő szemlélettel, valamint a sokszor hasznosnak bizonyuló kapcsolati tőkével és nem utolsó sorban megfelelő technikai háttérrel. Az átlagember könyvekből, filmekből merített élményei a magánnyomozókkal kapcsolatban azonban messze áll a valóságtól.

Horváth Simon és Simon Erika

Horváth Simon és Simon Erika

Hogy pontosan mivel is foglalkozunk? Mindazzal, amire szükségük van: információt gyűjtünk, adatokat ellenőrzünk, dokumentálunk, titkosan megfigyelünk, ha kell, leleplezünk, vagy biztonságukért felelünk. Mindent megtehetünk, amit Önök is megtennének - sok esetben azonban pont mi, magándetektívek tesszük meg azt a bizonyos lépést, amit Önök nem mernek megtenni ... Többnyire olyan ügyekben veszünk részt, amelyekben a hivatalos szervek nem nyomozhatnak: polgári, örökösödési ügyekben, hűtlenséggel kapcsolatban, adósok tényleges helyzetének feltárásában. Egy másik nagy témakör az üzleti szférához, a vállalkozásokhoz kapcsolódik. Ezek jelentőségét ma még nem értékelik megfelelő módon, pedig sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát egy cég, ha egy üzletkötés vagy egy vállalkozás megalapításakor alaposabban megismerné leendő üzlettársát.

Magyar Detektív Szövetség

Magyar Detektív Szövetség

A magánnyomozó hatósági jogosítványok nélkül specializálódott információ, adatgyűjtő, feldolgozó, kezelő, értékelő-elemző szakember, aki megbízás alapján, vállalkozóként, jogszabályi keretek között adatokat gyűjthet, felvilágosítást kérhet a megbízói céloknak, igényeknek megfelelően. A magánnyomozó jogállása a megbízóéhoz igazodik, ellenérték fejében gyűjt információkat megbízása tárgyáról anélkül, hogy hatósági nyomozati jogkörrel rendelkezne, és bármilyen hatósági eljárást akadályozna. A hatályos titokvédelmi jogi normák a magánnyomozót éppúgy kötik, ahogy megbízóját is.

Puskás András

Puskás András

Puskás András nyugállományú rendőr alezredes vagyok. A rendőrség kötelékében 25 évet töltöttem el. Több éve mint magán nyomozó folytatom azt a munkát amit szeretek. Hát ez elég hivatalosra és szárazra sikerült. Kicsit személyesebb stílusban fogalmazva mit is akarok valójában. Felkelteni az olvasó figyelmét, elnyerni a bizalmát, kapcsolatba kerülni vele, eljutni odáig, hogy megbízzon a feladattal, a megbízást a legjobban végrehajtani, a törvények, a megbízó és saját magam megelégedésére. Természetesen az egyik csak a másik rovására oldható meg tökéletesen, így arányos mértékben kellene megoldani, hogy ne okozzon az ember problémát saját magának és másnak. Mert mikor jó egy magánnyomozó? Akkor, ha átlagos kinézetű, nem feltűnő a viselkedése, észrevétlen tud maradni, nem ismert az arca, nem hivalkodó, még a közvetlen környezete sem tudja, hogy kinek, mikor, hol és min dolgozik, milyen módszereket, eszközöket, erőket vesz igénybe. Ezek szerintem alapvető szabályok, melyeket lehetne tovább ragozni.

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara

A kamara, a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység folytatására jogosult természetes személyek, önkormányzattal rendelkező, közfeladatot és általános szakmai érdekképviseleti feladatokat ellátó köztestülete. A kamara az SzVMt. 36.§ (1) bekezdés szerint közhasznú szervezet, tekintettel arra, hogy tevékenysége során olyan közfeladatot lát el, amely jogszabályban meghatározott állami feladat, és amelyet közérdekből, haszonszerzési cél nélkül, jogszabályban meghatározott követelményeknek és feltételeknek megfelelően végez. A kamara közhasznú tevékenységet végez, tevékenységével az SzVMt. szerinti közfeladat teljesítését közvetlenül szolgálja, ezzel hozzájárulva a társadalom és az egyén közös szükségleteinek kielégítéséhez.

Veteran Experts Group Kft.

Veteran Experts Group Kft.

Magánnyomozó irodánk fő profilját az információszerzésben határoztuk meg, mivel biztosak voltunk abban, hogy tudásunkra és kollégáink ezen a területen megszerzett speciális képzettségére és gyakorlatára alapozva a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására leszünk képesek. Magánnyomozó irodánk a Magyar Detektív Szövetség tagja Vállalkozásunk dinamikus fejlődése visszaigazolta célkitűzésünk helyességét, megbízóink köre folyamatosan bővül, melynek alapvető oka, hogy magánnyomozó irodánkat sikeres munkáink révén elégedett ügyfeleink szívesen ajánlják mások figyelmébe. Megbízóink az üzleti és a magán szféra bármely területéről megrendelhetik a törvényesen beszerezhető információkat, vagy a már rendelkezésre álló adataik ellenőrzését, továbbá személyük és vagyoni érdekeik védelmét. Szaktudásunkon kívül jogi szakértői támogatásunk is garanciát biztosít Önnek arra, hogy magánnyomozó irodánk a megbízását a vonatkozó jogszabályok keretei között teljes körűen és eredményesen teljesíti. A megszerzett, elemzett és értékelt információkat írásbeli összefoglalóban adjuk át megbízóinknak, melyhez csatoljuk a keletkezett dokumentációkat is.

Tuti menü